Moët & Chandon Brut Rosé Imperial Champagne

Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne is wellicht nog exclusiever en feestelijker dan de ‘gewone’ blanke Moët & Chandon Brut champagne. Hij heeft namelijk een prachtige kleur die te danken is aan een assemblage waarin pinot noir, in de vorm van een stille rode wijn, op het laatste moment aan de champagne is toegevoegd om hem zo mooi roze te laten kleuren.

Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne heeft een heerlijk expressief aroma van klein rood fruit. Deze fruitigheid komt nadrukkelijk terug in de smaak. De Pinot Noir heeft ervoor gezorgd dat deze champagne een grote zuiverheid en een soepele en volle smaakstructuur heeft. Je proeft de zomer!

Bubbels: droog Bubbels: droog
€ 52,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wist je dat het kroontje in het logo van Moët & Chandon verwijst naar Keizer Napoleon Bonaparte? Napoleon was groot fan van het wijnhuis. Hij dronk Moët Champagne voor zijn veldslagen. Hij was er heilig van overtuigd dat het hem zou helpen in zijn strijd. Als er een overwinning was, dronk Napoleon Moët champagne. Ook bij een nederlaag. Hij zei: ''Bij een overwinning verdiend, bij een nederlaag nodig.''

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: