Moët & Chandon Brut Impérial Champagne

Moët & Chandon Brut Impérial Champagne is witgoud van kleur met wat groenige tinten. In de geur heeft hij expressieve aroma’s van lindebloesem, brooddeeg en toast. Hij heeft een levendige en romige smaak met tonen van wit fruit, zoals perzik, peer en appel. De superkleine belletjes maken deze champagne helemaal af!

Wereldwijd is Moët & Chandon Brut Impérial Champagne de meest verkochte en bekendste champagne. Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles ontkurkt! Deze champagne is de icoon van het huis. Vanzelfsprekend omarmt deze Brut de unieke stijl van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling – het ultieme aperitief!

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 53,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 56,95
3 flessen € 53,95
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wist je dat het kroontje in het logo van Moët & Chandon verwijst naar Keizer Napoleon Bonaparte? Napoleon was groot fan van het wijnhuis. Hij dronk Moët Champagne voor zijn veldslagen. Hij was er heilig van overtuigd dat het hem zou helpen in zijn strijd. Als er een overwinning was, dronk Napoleon Moët champagne. Ook bij een nederlaag. Hij zei: ''Bij een overwinning verdiend, bij een nederlaag nodig.''

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: