Domaine Plan du Roy La Clape AOP

Domaine Plan du Roy La Clape AOP is een uitzonderlijke Franse rode wijn die "schreeuwt" om lekker eten. Schenk deze wijn bijvoorbeeld bij een wildgerecht, rood vlees of een kaasplankje en het wordt een groot feest voor de smaakpapillen!

Deze rode wijn heeft een intense rode kleur met paarse reflecties. Als de kurk van de fles is, ruik je meteen de aromatische geuren van zwart fruit, vanille en cacao, afkomstig van de houtrijping van 3 tot 6 weken. Dit nodigt meteen uit om een slok te nemen. Het is een krachtige wijn, maar wel met een heerlijk zacht mondgevoel.

De tannines zijn prettig aanwezig en de afdronk is lang. Hierin herken je iets van zoethout. Domaine Plan du Roy La Clape is een geweldig mooie wijn met een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Rood: stoer en krachtig Rood: stoer en krachtig
Vanaf € 8,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,45
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Domaine Plan du Roy La Clape mag met recht een meesterlijke wijn genoemd worden. ‘La Clape’ is een van de Cru's uit de Languedoc. Het is een schiereiland dat ook wel 'het eiland van de grote wijnen’ genoemd. Dat zegt genoeg...

De wijnen van La Clape liggen doorgaans ook in een veel hogere prijsklasse, van minimaal €15,- per fles, maar vanwege onze goede relatie met de leverancier van deze wijn hebben wij eenmalig een voorraad van dit pareltje voor een bodemprijs kunnen inkopen.

Mijn tip: profiteer er dus snel van want dit is echt een buitenkansje!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: