Château de Pena Côtes du Roussillon Villages

Château de Pena Côtes du Roussillon Villages

Château de Pena Côtes du Roussillon Villages is een toegankelijke en elegante Franse rode wijn. Hij is gemaakt met inbreng van de top oenoloog Jeff Carrel, een bijzonder getalenteerd wijnmaker.

Bij het ontkurken van de fles komen de fruitige aroma's je meteen tegemoet. Ook iets van kruiden en een mooie frisheid zijn niet te missen. Deze aroma's zal je ook in de smaak herkennen, samen met subtiele minerale tonen. Er is een uitstekende balans tussen de fruitigheid, kruidigheid, frisheid en mineraliteit in deze wijn. Je kan echt merken dat hier goed over nagedacht is door Jeff Carrel. De heerlijke crispy tannines maken de wijn mooi af. Zeker door de voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding is deze Château de Pena Côtes du Roussillon Villages een echte aanrader!

Op het etiket staat Mis en Bouteille à la Propriété. Dit betekent dat de wijn is gebotteld op het wijndomein zelf en dat de botteling dus niet uitbesteed is aan een coöperatie. Zo waarborgt dit wijnhuis van begin tot eind de kwaliteit van deze heerlijke wijn!

Rood: licht, elegant en fruitig Rood: licht, elegant en fruitig
Vanaf € 8,95
Helaas, dit artikel is uitverkocht. Scroll op deze pagina naar beneden voor goede alternatieven!
i
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Van Per fles
1 fles € 9,95
6 flessen € 8,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Château de Pena Côtes du Roussillon Villages is niet voor niets bekroond met een zilveren medaille op Concours International de Lyon 2020!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: