Château Bégadanet Médoc Cru Bourgeois AOP 2015 Château Bégadanet Médoc Cru Bourgeois AOP 2015

Château Bégadanet Médoc Cru Bourgeois AOP 2015

Franse wijn | Médoc (Bordeaux) | 60% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc & 5% Petit Verdot | 2015

Château Bégadanet Médoc is een pareltje uit de Bordeaux! Afkomstig uit het jaar 2015. Een uitzonderlijk goed wijnjaar in de Bordeaux. Deze wijn heeft de tijd gehad om in de kelders verder te rijpen in de fles en is nu helemaal perfect op dronk. Hij is niet voor niets winnaar van een zilveren Medaille op de Concours Mondial des Féminalise.

Deze Franse rode wijn heeft een dieprode kleur. Je komt elegante, houtachtige en fruitige geuren tegen. Ook een kruidige toon herken je. In de mond is deze wijn perfect uitgebalanceerd met soepele tannines, rokerige tonen in combinatie met bergen rood fruit en een mooie lange afdronk. Lekker fris en mooi gebalanceerd.

Op het etiket staat Mis en Bouteille au Château, wat betekent dat de wijn is gebotteld op het Château zelf. Zo waarborgt dit wijnhuis van begin tot eind de kwaliteit van deze heerlijke rode wijn! 

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
€ 11,99 € 9,99
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Château Bégadanet Médoc is winnaar van een zilveren Medaille op de Concours Mondial des Féminalise. Dit is een internationale competitie waar wijnen uitsluitend door vrouwen worden geproefd. Deze competitie bestaat al meer dan 15 jaar.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: