Calusari Pinot Grigio

Calusari Pinot Grigio

Calusari Pinot Grigio is een wijn die zowel qua kwaliteit als prijs verrast. Het is een ware ontdekking voor elke wijnliefhebber. Calusari Pinot Grigio is een Roemeense witte wijn, afkomstig van het wijnhuis, Cramele Recas. Dit wijnhuis heeft talloze internationale prijzen in de wacht gesleept en deze Calusari Pinot Grigio is daar een stralend voorbeeld van.

De frisse geuren vallen meteen af en nodigen je uit om een slok te nemen. Eenmaal in de mond proef je rijke smaken van ananas en witte perzik. De afdronk is lekker lang en wordt afgesloten met een klein bittertje. Precies dat wat deze wijn nodig heeft. Heerlijk!

Wit: zacht, tropisch en fruitig Wit: zacht, tropisch en fruitig
Vanaf € 5,35
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 6,99
6 flessen € 5,35
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Calusari Pinot Grigio is afkomstig uit Roemenië, een land waarbij je niet direct zal denken aan wijn. Begrijpelijk. Toch is Roemenië het grootste wijnland van centraal Europa. Mede door het gunstige klimaat en de goede ligging produceren ze al sinds jaar en dag kwaliteitswijnen. Echter heeft het land ook een kwaliteitsdip gehad tijdens de communistische tijd. Kwantiteit ging boven kwaliteit. Gelukkig behoort Roemenië momenteel weer tot de tien grootste wijnproducenten ter wereld.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: