Rocca Vini

Op zoek naar een lekkere wijn van Rocca Vini? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Rocca Vini. Elke wijn van Rocca Vini uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Rocca Vini

10 Items

Aflopend sorteren

10 Items

Aflopend sorteren

Online wijnen van Rocca Vini kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijnen van Rocca Vini zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Rocca Vini!

Informatie over Rocca Vini

Rocca Vini produceert DOC, DOCG en IGT wijnen. De wijnen zijn van verschillende wijngaarden afkomstig. Het hoofdkantoor is modern en bevat een ondergrondse kelder van wel 5000m2. Hier worden de wijnen onder ideale omstandigheden verfijnd.

Fransesco Rocca is in de 19e eeuw begonnen met het verhandelen van wijn. In 1936 is zijn zoon Angelo begonnen met het produceren van wijn en bouwde een kelder is Nardò (Puglia) in de jaren 60 werd de eerste bottellijn aangekocht: het label Rocca was geboren. Op dit moment is de kleinzoon van Fransesco, Ernesto, samen met zijn vier zonen verantwoordelijk voor het familiebedrijf.

Online wijnen van Rocca Vini kopen

Koop uw wijnen van Rocca Vini online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!