Messeri Negroamaro Primitivo Salento

Italiaanse wijn | Salento | Primitivo & Negroamaro | 2021

Rating:
80% of 100

Een wijn van hoge kwaliteit: Messeri Negroamaro Primitivo Salento

Messeri Negroamaro Primitivo Salento: betaalbare luxe. Zo kunnen we deze Italiaanse rode wijn het beste omschrijven. Het is een wijn van zeer hoge kwaliteit en dat voor een schappelijke prijs.

Kleur, geur en smaak van Messeri Negroamaro

Al bij het inschenken van het eerste glas wordt meteen je interesse gewekt door de opvallende dieprode kleur met prachtige purperen reflecties. Als je je neus boven het glas houdt, dan komen de aangename geuren van vers rijp fruit en kersenjam je tegemoet dartelen. Dit nodigt natuurlijk meteen uit om een slok te nemen!

Je zal in de smaak overduidelijk rijpe kersen, krenten en subtiele tonen van tabak herkennen. Deze temperamentvolle Italiaan heeft een heerlijk fluweelzacht mondgevoel met voldoende pit en een afdronk die je nog lang zal bijblijven.

Messeri Negroamaro is lekker bij verschillende gerechten

Messeri Negroamaro Primitivo Salento is een echte "eetwijn". Hij laat zich perfect combineren met pizza, barbecue, gnocchi alla bolognese en gerijpte kazen.

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 6,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,45
6 flessen € 6,99
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Ik heb een stelling voor je: betaalbare wijn is minder goed qua kwaliteit. Wat denk je? Klopt dit?

Ik kan je zeggen dat deze vlieger echt niet altijd op gaat. In de hak van Italië worden de laatste jaren namelijk steeds meer betaalbare wijnen van hoog niveau geproduceerd. Deze Messeri Negroamaro Primitivo Salento is daar een schoolvoorbeeld van. Proef deze heerlijke rode wijn maar eens en je zult versteld staan!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: