Ferret

Op zoek naar een lekkere wijn van Vignoble Ferret? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Vignoble Ferret. Elke wijn van Vignoble Ferret uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Ferret

3 Items

Aflopend sorteren
 1. Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Colombard Ugni Blanc

  Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Colombard Ugni Blanc

  Heerlijke Franse witte wijn die perfect is bij asperges! Heerlijk fris en mooi in evenwicht... ..Lees meer

  Vanaf € 6,45
 2. Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc

  Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc

  Een smaakvolle Franse witte wijn. Perfect bij asperges. Lekker fris, weinig zuren en erg harmonieus. ..Lees meer

  Vanaf € 6,75
 3. Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée

  Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée

  Heerlijke rosé met een glinsterende lichtroze kleur. Fris in de mond met fruitige geuren van aardbeien, kersen en frisse citrus. ..Lees meer

  Vanaf € 6,75

3 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van Vignoble Ferret kopen bij Abels Wijnen. Je kan wijn van Vignoble Ferret zowel per fles als per doos bestellen. Koop je een doos wijn? Dan profiteer je van ruim doosvoordeel. Jouw bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Vignoble Ferret!

Informatie over Vignoble Ferret wijnen

De wijnen van Vignoble Ferret zijn afkomstig van Domaine de Guillaman. Ze zijn vernoemd naar de wijnmaker en eigenaar van dit wijnhuis: Dominique Ferret. Het wijnhuis bevindt zich in Côtes de Gascogne dat tussen Toulouse en Bordeaux ligt.

Dominique Ferret is de zesde generatie van de familie. Wijn maken zit in zijn bloed. Hij is dan ook een ervaren wijnmaker. Dominique Ferret zet met veel passie en liefde zijn familietraditie voort: het maken van wijn. De wijnen van Ferret hebben een eigen stijl en eigen karakter en zijn van hoge kwaliteit. Ze worden wereldwijd hoog gewaardeerd.

Bij het bereiden van de Ferret wijnen wordt er gebruik gemaakt van de modernste technieken. Ferret heeft zijn eigen manier van wijn maken. Hij gebruikt de modernste technieken, maar past oude tradities toe. Dit resulteert in wijnen met een eigen karakter en hoge kwaliteit.

Wij hebben de volgende Vignoble Ferret wijnen in ons assortiment:
- Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Rosé de Pressée
- Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Sauvignon Blanc
- Vignoble Ferret Côtes de Gascogne IGP Colombard Ugni Blanc

Online wijn van Vignoble Ferret kopen

Koop jouw wijn van Vignoble Ferret online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!