12e Mezzo wijnen

Op zoek naar een lekkere wijn van 12e Mezzo? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van 12e Mezzo. Elke wijn van 12e Mezzo uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €50,-!

12e Mezzo wijnen

5 Items

Aflopend sorteren

5 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van 12e Mezzo kopen bij Abels Wijnen. Je kan wijn van 12e Mezzo zowel per fles als per doos bestellen. Koop je een doos wijn? Dan profiteer je van ruim doosvoordeel. Jouw bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf €50,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van 12e Mezzo!

Informatie over 12e Mezzo
12e Mezzo wijnen tot stand gekomen dankzij wijnmaker Cosimo Varvaglione. Hij zag tijdig in dat Puglia unieke mogelijkheden heeft. Het bijzondere klimaat, met de nabijheid van de Middellandse Zee, de vruchtbare bodem en de bijzondere druiven maken deze streek perfect voor het maken van prachtige wijnen. Cosimo heeft moderne vinificatie methodes geïntroduceerd in zijn nieuwe kelder. Hij weet het unieke karakter van elke druif te behouden en kracht te geven in wijnen. De naam van de wijnen, 12e Mezzo, is in het Nederlands vertaald: 'twaalf en een half'. Dit verwijst naar het alcoholpercentage van de wijn. Een alcoholpercentage van 12,5% is uniek voor wijnen uit Puglia. Hier worden vooral wijnen gemaakt met een alcoholpercentage rond de 15%. De wijnen van 12e Mezzo hebben verschillende prijzen gewonnen en behoren tot één van de beste wijnen ter wereld.
Online wijn van 12e Mezzo kopen
Koop jouw wijn van 12e Mezzo online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!