Weisser Burgunder

Op zoek naar een lekkere wijn van de Weisser Burgunder? Op deze pagina vind je ons assortiment Weisser Burgunder wijn. Elke Weisser Burgunder wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Weisser Burgunder

2 Items

Aflopend sorteren
 1. Tiefgang Mineralstein Weissburgunder Pinot Blanc Trocken

  Tiefgang Mineralstein Weissburgunder Pinot Blanc Trocken

  Een droge Duitse witte wijn uit Pfalz. Fris en fruitig met een lange afdronk. Prachtige wijn die een onvergetelijke indruk achter laat. ..Lees meer

  Vanaf € 7,75
 2. SGJ Bimmerle Weisser Burgunder Trocken

  SGJ Bimmerle Weisser Burgunder Trocken

  Duitse witte wijn met de smaak van rijpe peer, perzik, ananas en citrus. De afdronk is mooi zacht en ietwat mineralig. ..Lees meer

  Vanaf € 9,90

2 Items

Aflopend sorteren

Online Weisser Burgunder wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Weisser Burgunder wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Weisser Burgunder uit Baden? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Weisser Burgunder wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Weisser Burgunder

Kenmerken van Weisser Burgunder

Naast Duitsland is de Weisser Burgunder in diverse buurlanden te vinden. Denk aan Frankrijk en Italië. In Frankrijk onder de noemer Pinot Blanc en in Italië onder de noemen Pinot Bianco. Ook is de Weisser Burgunder aangeplant in Oosterrijk, Zwitserland en Slovenië. In Duitsland is de druif echter het populairst. Hier is hij over 3500 hectare aangeplant. Baden is hét gebied van de Weisser Burgunder met maar liefst 1100 hectare aan deze druif. Ook is Pfalz erg populair met ongeveer 800 hectare en Rheinessen met ongeveer 700 hectare.

De smaak van Weisser Burgunder wijnen

Wijnen van de Weisser Burgunder hebben vaak een bleek- tot lichtgele kleur. Hij is zacht en ingetogen in de geur. De wijn bevat een nootachtige aroma. Wijnen van de Weisser Burgunder zijn vaak droog, hebben een krachtige body en fijne zuren.

Online Weisser Burgunder wijn kopen

Bestel uw Weisser Burgunder wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!