Tholomies Crémant de Limoux Brut Tholomies Crémant de Limoux Brut

Tholomies Crémant de Limoux Brut

Tholomies Crémant de Limoux Brut is een heerlijke mousserende wijn uit Zuid-Frankrijk. Het is een blend van Chardonnay, Chenin Blanc en Pinot Noir. Deze druiven zijn zeer geschikt om een heerlijke crémant te maken. En dat is de makers van deze Crémant heel goed gelukt! Dat is ook de bekende en gerespecteerde wijnjournalist Hubrecht Duijker opgevallen, want hij spreekt lovende woorden over deze bubbelwijn in zijn wijnmagazine.

Deze bubbel heeft een goudgele kleur. Als de kurk van de fles gaat, ruik je direct de heerlijke geuren van citrus en amandel. Na een slok merk je al snel hoe soepel en verfrissend deze wijn is. Hij proeft naar iets van pruimen. Erg aangenaam. De afdronk is lekker lang. Hierin kom je tonen van toast tegen.

Een heerlijke bubbel voor een zacht prijsje, perfect om mee te proosten op een bijzonder en/of feestelijk moment!

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 9,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 11,99
3 flessen € 9,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Ook Hubrecht Duijker, een van de meest bekende wijnjournalisten van Nederland, is de Tholomies Crémant de Limoux Brut opgevallen. Hij zegt het volgende over de wijn: ''Na twaalf maanden kelderrust ontstond een fijn en volop schuimende, zeer smakelijke, goed gevulde bubbelwijn waarin sappig citrusfruit plezierig samengaat met o.m. specerijen.''

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: