Sabino Verdejo

Sabino Verdejo

Sabino Verdejo: cadeautje voor liefhebbers van frisse aromatische wijnen

Sabino Verdejo is een Spaanse witte wijn die van de allerbeste Verdejo druiven wordt gemaakt. Als je fan bent van een frisse en aromatische wijn, is deze wijn echt wat voor jou!

Kleur, geur en smaak van Sabino Verdejo

Sabino Verdejo is een frisse witte wijn met een heldere gele kleur. Als je goed kijkt, zie je er ook groene tinten in. Als je de wijn schenkt, komen de rijke geuren al snel vrij. Het eerste wat je ruikt, is fruit. Topisch fruit om precies te zijn. Ook bloemen herken je in de geur.

Als je een slok neemt van deze Verdejo, herken je een frisse, fruitige en sappige wijn. Al snel proef je tonen van mango, citrus, honing en kruiden. Juist door het kruidje komt er een klein bittertje vrij. Dit bittertje is kenmerkend voor de Spaanse Verdejo.

Een rijke wijn waar je optimaal van geniet!

 

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
€ 5,99 € 4,75
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Deze Sabino wijn is gemaakt van 100% Verdejo druiven. Het woord Verdejo is afgeleid uit 'verde'. Dit betekent groen in het Spaans. Dit refereert weer naar de fel groene kleur van de Verdejo druif. Als je goed kijkt naar deze Sabino Verdejo, herken je deze kleur ook weer. De Verdejo is één van de populairste Spaanse witte druivenrassen.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: