Amerikaanse rode wijn

Op zoek naar een lekkere Amerikaanse rode wijn? Op deze pagina vind je ons assortiment Amerikaanse rode wijnen. Elke Amerikaanse rode wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Amerikaanse rode wijn

5 Items

Aflopend sorteren

5 Items

Aflopend sorteren

Online Amerikaanse rode wijn kopen bij Abels Wijnen. Je kan Amerikaanse rode wijn zowel per fles als per doos bestellen. Jouww bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-.

Ben je op zoek naar een specifieke Amerikaanse rode wijn, bijvoorbeeld een Amerikaanse rode wijn uit Californië? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Amerikaanse rode wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Amerikaanse rode wijn

Amerikaanse rode wijn

Amerikaanse rode wijnen zijn favoriet van velen. Echter heeft Amerika nog niet zo een lange geschiedenis als we het over wijn hebben. Echter gaat het land wel mee in de wijnproductie en behoort Amerika tot de vier grootste wijnproducenten van de wereld. Californië is het kloppend hart van alle wijnbouw in Amerika, vooral als we het dan hebben over Amerikaanse rode wijnen.

Druiven Amerikaanse rode wijn

De belangrijkste druif voor Amerikaanse rode wijnen is de Cabernet Sauvignon. Deze wordt het vaakst gebruikt voor rode wijnen uit Amerika. Hij heeft een intens bouquet van donker rood fruit, zoals bramen en kersen. Amerikaanse rode wijnen van de Cabernet Sauvignon hebben vaak een stevig structuur en volle smaak. Andere druivensoorten die veel worden gebruikt voor Amerikaanse rode wijnen zijn de Zinfandel en Syrah.

Wijngebieden Amerikaanse rode wijn

Californië is het bekendste wijngebied in Amerika. Hier komt 90% van de wijnproductie vandaan. Ook worden hier veel Amerikaanse rode wijnen geproduceerd. Niet alleen mensen zijn dol op Californië, maar ook de druiven. Het is hier lekker warm, er zijn veel zonuren en de koele invloeden van de oceaan en bergen maken het helemaal af.

Online Amerikaanse rode wijn kopen

Abels Wijnen staat garant voor kwaliteit. Ons assortiment Amerikaanse rode wijn is met zorg samengesteld. En kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Al onze wijnen bieden wij tegen zeer scherpe prijzen aan. Wij bezorgen de wijnen netjes bij je thuis en al vanaf €75,- is verzending gratis. Online Amerikaanse rode wijn kopen is dus extra voordelig bij Abels Wijnen! Online wijn kopen bij Abels Wijnen: kwaliteit voor een scherpe prijs!