Paso a Paso Pasonillo Late Harvest Tempranillo Paso a Paso Pasonillo Late Harvest Tempranillo

Paso a Paso Pasonillo Late Harvest Tempranillo

Vegan wijn | Spaanse wijn | Vino de la Tierra de Castilla | Tempranillo | 2022

Paso a Paso Pasonillo Late Harvest Tempranillo is een bijzonder lekkere Spaanse rode wijn. Dat is ook de bekende en gerespecteerde wijnrecensist Harold Hamersma opgevallen want hij heeft deze wijn niet voor niets beoordeeld met een 9-!

Deze Paso a Paso wijn is helder purperrood van kleur. In de neus herken je direct intense geuren van bramen. In de mond is hij lekker vol en dik. In de afdronk kom je iets van confituur, fruit en zacht vanille tegen. Een heerlijke en zeer bijzondere wijn! Weet je wat deze wijn nog bijzonderder maakt? Dat hij op een duurzame manier is gemaakt en gecertificeerd is als 'Vegan'."Paso a Paso" betekent in het Spaans "stap voor stap". Hiermee wil de wijnmaker het volgende zeggen: Step by Step to Spanish Wine Heaven!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 7,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,99
6 flessen € 7,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Tegenwoordig hebben veel vegan wijnen een 'veganetiket'. Toch zijn er genoeg wijnen die geen etiket hebben. Vegan wijnen zijn geschikt voor mensen die helemaal geen dierlijke producten tot zich nemen. Denk bijvoorbeeld aan zuivel of ei. Deze producten zullen niet in de wijn zetten, maar kunnen wel in aanraking zijn gekomen met de wijn tijdens het productieproces.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: