Gran Paso a Paso Doble Chardonnay Gran Paso a Paso Doble Chardonnay

Gran Paso a Paso Doble Chardonnay

Vegan wijn | Spaanse wijn | Alicante | Chardonnay | 2023

Gran Paso a Paso Doble Chardonnay krijgt een 8,5 van wijnrecensent Harold Hamersma

Bodegas Volver flikt het toch steeds weer. Dit wijnhuis wordt niet voor niets 'wijnjuweel' van de regio genoemd. De Paso a Paso wijnen zijn namelijk stuk voor stuk pareltjes. Zo ook deze Gran Paso a Paso Doble Chardonnay. Dit is een sensationele Chardonnay waar je geen genoeg van krijgt. Dat vindt de bekende en gerespecteerde wijnrecensent Harold Hamersma ook. Hij beoordeelt deze wijn met een 8,5!

Kleur, geur en smaak Gran Paso a Paso Doble Chardonnay

Het bereiden van deze Gran Paso a Paso Doble Chardonnay duurt lang en is kostbaar. Echter is dit het helemaal waard, want deze Chardonnay zouden we voor geen goud willen missen! Deze Spaanse witte wijn heeft een mooie goudgele kleur. In de geur herken je direct de houtlagering die de wijn heeft ondergaan. Zwoele vanille, abrikoos en mango. Wellicht herken je ook een kleine toets kaneel.

In de mond is deze wijn werkelijk waar een plaatje. Hij is niet voor niets zo populair! Je proeft iets van rijpe abrikozen, maar vooral heel veel romigheid. Hij glijdt zo lekker over je tong. De wijn is namelijk intens krachtig, maar zijdezacht. De afdronk is lang en zit vol rijp geel fruit.

Precies een houtgerijpte Chardonnay, zoals hij hoort. We zijn er verliefd op geworden en we houden er nog steeds van!

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 9,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 10,95
6 flessen € 9,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De bekende en gerespecteerde wijnrecensent Harold Hamersma heeft de Gran Paso a Paso Doble Chardonnay beoordeeld met een 8,5 en spreekt lovende woorden over deze wijn:

''Eentje met houtopvoeding, dat merk je direct. Een keurige houtopvoeding: er is veel hout, maar ook veel Chardonnay. Rijp fruit, zijdezachte smaken, sierlijke zuren om al die weelde in het gareel te houden. Een welopgevoed plezier.''

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: