Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne

Moët & Chandon Nectar Impérial is een Demi-Sec champagne. Hij is zoet, maar niet té zoet. Wel zacht, rijk en vol. We mogen deze champagne ook wel een beetje sensueel noemen. De zoete smaak en fruitige aroma's stelen de show. De Pinot Noir speelt qua smaak een grote rol. Hij geeft deze Moët & Chandon Nectar Impérial champagne een geconcentreerde, rijke smaak met aroma's van gekonfijt fruit, milde specerijen en honing. Een heerlijk snoepje!

Wereldwijd is Moët & Chandon Champagne de meest verkochte en bekendste champagne. Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles ontkurkt! Moët & Chandon Nectar Impérial Champagne is constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling – het ultieme aperitief!

Bubbels: zoet Bubbels: zoet
Vanaf € 60,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 65,95
3 flessen € 60,95
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wist je dat het kroontje in het logo van Moët & Chandon verwijst naar Keizer Napoleon Bonaparte? Napoleon was groot fan van het wijnhuis. Hij dronk Moët Champagne voor zijn veldslagen. Hij was er heilig van overtuigd dat het hem zou helpen in zijn strijd. Als er een overwinning was, dronk Napoleon Moët champagne. Ook bij een nederlaag. Hij zei: ''Bij een overwinning verdiend, bij een nederlaag nodig.''

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: