Manoir Grignon Muscat Sec

Manoir Grignon Muscat Sec is een Franse witte wijn die direct pleziert. Een opvallende Muscat wijn uit Zuid-Frankrijk. Bij het openen van de fles ruik je meteen de geur van vlierbes. Heel explosief, maar ook ingetogen. Lekker kruidig, sappig, maar toch lichtvoetig qua smaak. Heerlijke verkwikkende en dorstlessende wijn!

Het recept voor de hoge kwaliteit van de Manoir Grignon Muscat Sec is: lage opbrengsten per hectare (25-30 hl.), oude wijnstokken, zorgvuldig milieuvriendelijk beheer van de wijngaard, een strenge selecties tijdens de oogst en een gecontroleerde moderne vinificatie op lage temperatuur in RVS.

Dé Nederlandse aspergewijn van 2017!

Wit: zacht, tropisch en fruitig Wit: zacht, tropisch en fruitig
Vanaf € 8,75
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,75
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Toen ik deze wijn voor het eerst in combinatie met asperges dronk, wist ik het zeker... Heel Nederland moet kennismaken met deze combinatie. Zo gezegd, zo gedaan: de VVN (Verenigde Vinologen Nederland) werd op de hoogte gebracht door ons en verkozen deze wijn in 2017 tot dé Nederlandse aspergewijn! Al even geleden dus, maar elk jaar weer drinken wij deze wijn maar wat graag bij het witte goud!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: