Kopke Quinta São Luiz Vintage Port 2012

Port | Portugese wijn | Douro

Kopke Vintage Port staat aan de top van de porthiërarchie. Het is een product van één uitzonderlijk jaar en altijd afkomstig van de allerbeste wijngaarden. Deze Kopke Quinta São Luiz Vintage Port is afkomstig uit het jaar 2012. Wij hebben Kopke Quinta São Luiz Vintage Port uit verschillende jaartallen. Bekijk hier onze andere jaartallen!

De Quinta São Luiz ligt op de linkeroever van de Douro tussen Regua en Pinhão. Dit domein, dat gerekend kan worden tot één van de schatten van de Dourostreek, is de bakermat van een beroemd gamma van Kopke Ports. Voor de aanplant van druivenstokken in de Quinta São Luiz worden de meest moderne technieken gebruikt. De druivensoorten die voor Kopke Quinta São Luiz Vintage Port 2012 gebruikt worden zijn Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz. In September vindt elk jaar het eeuwenoude ritueel van de oogst plaats. Met deze traditie hoog in het vaandel wordt gebruik gemaakt van uiterst moderne technieken en productie methodes. Dit in combinatie met het klimaat in de regio maken Kopke Quinta São Luiz Vintage Port een uniek product.

Port Port
€ 49,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Ik kreeg ooit van mijn ouders een Vintage Port uit mijn geboortejaar. Dat vond ik zo bijzonder! Deze fles heb ik inmiddels, samen met Floor en onze familie op een bijzondere dag opgedronken. De lege fles heb ik bewaard en heeft een mooi plekje in onze wijnkast gekregen. Wil je iemand dus verrassen met een bijzonder cadeau? Kies dan voor een Vintage Port uit bijvoorbeeld een geboortejaar, trouwjaar of lustrumjaar. Dat is echt ontzettend leuk om te krijgen!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering