José Galo Rueda Verdejo Magnum (1,5L)

José Galo Rueda Verdejo is niet voor niets in het verleden bekroond met een Zarcillo Gold Award! Deze heerlijke wijn heeft een helder groenachtig gele kleur en een elegante neus met tonen van grapefruit. Ook minerale aroma's en hints van anijs spelen een grote rol in de geur. Hij is zinderend fris en splinterend sappig. De smaak heeft een mooi bittertje, kenmerkend voor het edele ras Verdejo. Misschien wel het spannendste Spaanse wit op dit moment!

Jose Galo Rueda Verdejo is al jarenlang onze best verkochte Verdejo. En dat is niet voor niets! Hij is afkomstig uit het Rueda gebied in Spanje. Hier worden de allerbeste Verdejo wijnen gemaakt. Het wijnhuis waar deze frisse witte wijn vandaan komt, is Bodegas Rueda Perez S.A.T. Dit is een familiebedrijf in Pozaldez, Valladolid: het hart van wijngebied Rueda. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Resultaat: high-end wijnen met ieder hun unieke finesse. Dit laatste komt vooral door een volledige controle van de vinificatie.

Deze magnum fles (1,5 liter) is perfect als (relatie)geschenk of om gewoon zelf op tafel te zetten tijdens een bijzondere gelegenheid!

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
€ 21,99
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Met deze prachtige magnumfles José Galo op tafel steel je zeker de show!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: