Graham's Fine Tawny Port

Port | Portugese wijn | Douro

Graham's Fine Tawny Port is bruin-roodachtig van kleur en bevat aroma's van verleidelijk rijp én droog fruit. De geur van noten spat ervan af en ruik je direct, zodra je de fles ontkurkt. Graham's Fine Tawny Port is een zorgvuldig samengestelde blend van verschillende oogstjaren en druivensoorten, namelijk de Tinta Barocca, Touriga Francesca, Tinto Cao en Touriga Nacional.

De Graham's Fine Tawny Port is door zijn 3 jaar rijping op eikenhout ietsje droger dan Fine Ruby maar nog wel zoetig en veelzijdig van karakter.

Dit porthuis staat bekend als producent van zeer hoge kwaliteit. Generaties lang wordt Graham's gerund door de familie Symington. Zij maken enkel Port van de beste druiven die op authentieke eikenhouten vaten rijpen en met zorg worden begeleid door ervaren specialisten.

Port Port
€ 12,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Een paar jaar geleden hadden wij een vijgenboom in de tuin. Dit boompje gaf, je raadt het al, vijgen. Ze waren heerlijk en mierzoet! Toen ik er uiteindelijk een paar bij elkaar had gespaard, heb ik ze natuurlijk ook opgegeten. Ik combineerde ze toen met deze port. Zalig!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: