Château Haut-Mouleyre Bordeaux AOP Sauvignon-Sémillon 2021

Maak kennis met deze fantastische Château Haut-Mouleyre Bordeaux AOP Sauvignon-Sémillon. Deze prachtwijn uit de Bordeaux heeft een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Een chique wijn voor een zachte prijs. Al bij de eerste slok waren wij direct verkocht. Wat een lekkere stuivende witte wijn!

Deze Franse witte wijn heeft een heldere lichtgele kleur met een subtiele grijsachtige tint. Als de kurk van de fles is, komen geuren vrij van kersenbloesem, sinaasappel, jasmijn, citroen, grapefruit, ananas en iets van vanille.

Als je een slok hebt genomen, word je verrast door een ronde wijn met een mooie zuurgraad. Hij is lekker crispy in de mond met tonen van sinaasappelbloesem en kamperfoelie.

Een perfecte wijn voor liefhebbers van droge witte wijnen. 

De afdronk is lang. Hier komen bloemige smaken in terug. Heerlijk!

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 8,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 9,99
6 flessen € 8,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Château Haut-Mouleyre Bordeaux AOP Sauvignon-Sémillon is met stip een van mijn favoriete wijnen van dit moment. Wat een geweldige wijn heb je hiermee in je glas!

Hij is gemaakt van de Sauvignon Blanc en Sémillon. De druiven worden geoogst als ze perfect rijp zijn. Ze worden op het meest koele moment van de dag geoogst. Dit wordt gedaan, zodat de aroma's goed behouden blijven. Na de oogst worden de druiven zorgvuldig gesorteerd en gemalen. De gisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperaturen. Uiteindelijk rijpt deze witte wijn een paar maanden op de droesem in hout. 

Het resultaat is deze heerlijke stuivende droge witte wijn. Een absolute topwijn die ongetwijfeld ook tot jou favoriete wijnen zal gaan behoren!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: