Atmosphère Sauvignon Blanc Val de Loire IGP

Atmosphère Sauvignon Blanc Val de Loire IGP

Atmosphère Sauvignon Blanc Val de Loire IGP: Sancererre look-a-like!

Atmosphère Sauvignon Blanc Val de Loire IGP is een cadeautje voor iedereen die van frisse, droge wijnen houdt. Deze wijn wordt ook wel omschreven als Sancerre look-a-like, omdat hij qua smaak en stijl vergelijkbaar is met de Sancerre wijnen, alleen dan voor een VEEL gunstigere prijs!

Met deze Franse witte wijn haal je een eersteklas witte wijn in huis. Ben jij trouwens dol op asperges? Drink daar dan eens deze aspergewijn! Je zult versteld staan van de smaakexplosie...

Kleur, geur en smaak van Atmosphère Sauvignon Blanc Val de Loire IGP

Deze Loirewijn heeft een lichtgele kleur. Erg aantrekkelijk en dan hebben we het nog niet eens over de overheerlijke fruitige geuren gehad. Hierin herken je iets van grapefruit. Ook iets van balsamico komt naar voren.

Eenmaal in de mond, proef je een heerlijke frisse en levendige wijn met een aangenaam zuurtje. Atmosphère Sauvignon Blanc Val de Loire IGP maakt eigenlijk direct al indruk, maar als je een slok hebt genomen, ben je meteen verkocht. In de afdronk vind je wat mineralige tonen. Dat komt door de kalksteen en grind bodem waar de druivenstokken op groeien.

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 6,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 7,99
6 flessen € 6,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Atmosphère Sauvignon Blanc Val de Loire IGP heeft een gouden medaille gewonnen op de International Challenge Gilbert & Gaillard! Meer hoef ik niet te zeggen, toch?

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: