Torres

Op zoek naar een lekkere wijn van Torres? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Torres. Elke wijn van Torres uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €50,-!

Torres

6 Items

Aflopend sorteren

6 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van Torres kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijn van Miguel Torres zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Torres!

Informatie over Torres

Het wijnhuis Miguel Torres is onderverdeeld in verschillende onderdelen:

- Hoofdkantoor in Vilafranca del Penedès (nabij Barcelona).
- Wijnproductiebedrijf in Pacs (nabij Vilafranca del Penedès).

Torres is ongeveer vijftien jaar geleden met het wijnbedrijf. De wijngaarden verschillen van ligging. Ze hebben niet alleen een andere locaties, ze verschillen ook qua hoogte (variërend van 200 tot 800 meter), qua klimaat en samenstelling van grond.

De druivensoorten zijn zorgvuldig geselecteerd. Een aantal komen vanuit Frankrijk. Denk aan de Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Muscat en Gewürztraminer. Ook bezit het bedrijf ‘lokale’ druivensoorten, zoals de Tempranillo, Garnache en Parellada. Torres heeft een eigen wijnbouwkundige ingenieur in dienst. Hij is gespecialiseerd in hout en zorgt voor het selecteren en de aankoop van hout voor de fusten. Hij bepaalt ook hoe de fusten gebrand moeten worden. Hij gaat na welke wijnen op hout moeten rijpen en hoe lang. Miguel Torres is meerdere malen uitgeroepen tot één van de beste wijnmakers van de wereld.

Online wijn van Torres kopen
Koop uw wijnen van Torres online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!