SGJ Bimmerle

Op zoek naar een lekkere wijn van SGJ Bimmerle? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van SGJ Bimmerle. Elke wijn van SGJ Bimmerle uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €50,-!

SGJ Bimmerle

3 Items

Aflopend sorteren

3 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van SGJ Bimmerle kopen bij Abels Wijnen. Je kan wijn van SGJ Bimmerle zowel per fles als per doos bestellen. Koop je een doos wijn? Dan profiteer je van ruim doosvoordeel. Jouw bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf €50,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van SGJ Bimmerle!

Informatie over SGJ Bimmerle
SGJ staat voor Siegbert (grootvader), Gerold (vader) & Josef (zoon en kleinzoon). De passie voor het maken van wijn heeft de familie Bimmerle, sinds 1936 al meer dan drie generaties verenigd! Kwaliteit is al jaren de sleutel tot succes voor wijnhuis Bimmerle. Er wordt nooit een compromis gemaakt als het gaat om de kwaliteit van de wijnen. Door de jaren heen heeft de familie Bimmerle er alles aan gedaan om dit prachtige wijnhuis te ontwikkelen tot een van de meest geavanceerde wijnmakerijen in de regio Baden. En met succes! Tegenwoordig behoort dit wijnhuis tot een van de grootste en modernste particuliere wijnhuizen in Baden.
Online wijn van SGJ Bimmerle kopen
Koop jouw wijn van SGJ Bimmerle online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!