Delas

Op zoek naar een lekkere wijn van Delas? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Delas. Elke wijn van Delas uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Delas
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Online wijn van Delas kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijn van Delas zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Delas!

Informatie over Delas

In 1835 startte Delas Frères in de noordelijke Rhônevallei zijn activiteiten. Na de Tweede Wereldoorlog was er veel belangstelling voor Franse wijnen. Hier speelde het wijnhuis op in. In het noorden verkreeg het bedrijf wijngaarden in de belangrijkste cru’s.

In 1977 werd het bedrijf verkocht aan Champagne Deutz. Het ‘nieuwe’ bedrijf vestigde zich in Sait Jean de Muzols, een buitenwijk van Routnon. Tussen de wijngaarden van Saint-Joseph werd een nieuw wijnmakerij gebouwd van meer dan 3000 m2. In de tweede helft van de jaren 90 investeerde het bedrijf in productiecapaciteiten, installaties en vaten. Dit droeg bij aan de kwaliteit van de wijnen; deze ging omhoog. In het zuiden werkt men al jaren lang samen met plaatselijke wijnbouwers. Gemiddeld produceert het bedrijf anderhalf miljoen flessen per jaar.

Online wijn van Delas kopen

Koop uw wijnen van Delas online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!