Chapoutier

Op zoek naar een lekkere wijn van Chapoutier? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Chapoutier. Elke wijn van Chapoutier uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Chapoutier

1 Item

Aflopend sorteren
  1. M. Chapoutier Banyuls

    M. Chapoutier Banyuls

    Zondoorstoofde rode dessertwijn uit Frankrijk met veel fruit en een hint van cacao. ..Lees meer

    Vanaf € 15,99

1 Item

Aflopend sorteren

Online wijnen van Chapoutier kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijnen van Chapoutier zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Chapoutier!

Informatie over Chapoutier

Domaine Chapoutier is één van de grotere namen in de Rhône. Polydor Chapoutier was de eerste in de familie die in 1879 wijnstokken aankocht en is sinds 1808 begonnen met het maken van wijn. Hij was vooral in het noorden van Rhône actief.

In vergelijking met andere wijnmakers was Polydor Chapoutier niet heel bijzonder. Hierdoor ging het minder goed met het bedrijf. Echter zag zijn zoon Michel Chapoutier potentie en nam het bedrijf over. Hij gooide het roer volledig om. Hij ging voor biodynamische en organische landbouw en wel met succes! Chapoutier werd uitgeroepen tot ’s werelds beste jonge wijnmaker.

Online wijnen van Chapoutier kopen

Koop uw wijnen van Chapoutier online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!