Corvina Veronese

Op zoek naar een lekkere wijn van de Corvina Veronese? Op deze pagina vind je ons assortiment Corvina Veronese wijn. Elke Corvina Veronese wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Corvina Veronese

Items 1-16 van 19

Pagina
1 / 2
Aflopend sorteren

Items 1-16 van 19

Pagina
1 / 2
Aflopend sorteren

Online Corvina Veronese wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Corvina Veronese wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Corvina Veronese uit Veneto? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Corvina Veronese wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Corvina Veronese

Kenmerken van Corvina Veronese

De Corvina Veronese speelt een belangrijke rol als we het hebben over Valpolicella- en Amaronewijnen. Deze Corvina Veronese is een blauwe druivensoort en is te vinden in het noordoosten van Italië, in Veneto. De Corvina Veronese komt oorspronkelijk uit Kroatië. Hier is deze druif meer bekend als Hrvatica.

De smaak van Corvina Veronese

De Corvina Veronese is redelijk klein. De druif heeft een dikke schil, waardoor ze minder vatbaar zijn voor schimmel en rot. De Corvina Veronese heeft niet veel kleurpigment of tannine. Aroma’s die je in de wijnen van Corvina Vernose vindt, zijn voornamelijk tonen van amandelen, kersen en rood fruit. De Corvina Veronese geeft vaak lichte rode wijnen die jong gedronken dienen te worden.

Online Corvina Veronese wijn kopen

Bestel uw Corvina Veronese wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!