Colombard

Op zoek naar een lekkere wijn van de Colombard? Op deze pagina vind je ons assortiment Colombard wijn. Elke Colombard wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €50,-!

Colombard

6 Items

Aflopend sorteren

6 Items

Aflopend sorteren

Online Colombard wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Colombard wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Colombard uit Côtes de Gascogne? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Colombard wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Colombard

Kenmerken van Colombard

De Colombard is een witte druif, afkomstig uit Frankrijk, het Charente gebied om precies te zijn. De druif is middelgroot en geeft veel sap. De Colombard groeit voornamelijk in de Gascogne. Een lange rijd werd de druif geteeld om tot Armagnac gedestileerd te worden. Steeds meer wijnmakers zijn zich ervan bewust dat de Colombard ook heerlijke witte wijnen oplevert. Ook komt de druif voor in Zuid-Afrika en Australië. Begin jaren negentig was de Colombard de meest aangeplante witte druif in Californië.

De smaak van Colombard wijn

De Colombard geeft frisse witte wijnen. De meeste wijnen hebben tinten van limoen en citroen. De smaak van de wijnen van de Colombard zijn volsappig en fruitig. De wijnen hebben tinten van perzik en grapefruit. Colombard wijnen hebben frisse zuren en een fijne parfum. Resultaat: volsappige fruitig witte wijnen.
Online Colombard wijn kopen
Bestel uw Colombard wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!