Segreto Rosso

Italiaanse wijn | Geheime blend van topdruiven

Segreto Rosso is een bijzondere Italiaanse rode wijn die onmiddellijk pleziert. Deze dieprode wijn heeft een gul mondgevoel. Qua smaak is hij vol en zacht. Hierin proef je aroma's van kersen, laurier en wat Italiaanse kruiden en specerijen.

Segreto Rosso: het best bewaarde geheim van de wijnmaker Carlo Sani! Het is een heerlijke blend van verschillende Italiaanse topdruiven van de beste wijngaarden, maar welke druiven dat zijn, geeft de wijnmaker niet prijs. Het is dan ook niet voor niets dat Carlo Sani deze rode wijn Segreto Rosso noemt, dat "Mijn Rode Geheim" betekent. Met de meest eigentijdse vinificatietechnieken en een gedoseerde houtlagering is Segreto Rosso iets bijzonders geworden!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 7,45
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,99
6 flessen € 7,45
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wist je dat Carlo Sani, de wijnmaker van deze wijn eveneens de wijnmaker is van de zeer succesvolle wijnen Corterosso en Cortebianco? Dit zijn al jarenlang onze Italiaanse bestsellers. Dat ook Segreto Rosso een succes is geworden heeft ons dus niet verbaasd! Wellicht kan jij dit rode geheim van Carlo Sani ontrafelen?

Hoe waardeert u dit product?


Waardering