Misty Cove Estate Sauvignon Blanc

Misty Cove Estate Sauvignon Blanc

Misty Cove Estate Sauvignon Blanc: medaillewinnaar!

Misty Cove Estate Sauvignon Blanc is de top of the bill uit Nieuw-Zeeland. Een absolute must-have voor de liefhebbers van Nieuw-Zeelandse witte wijnen! Hij wordt hoog beoordeeld. Niet alleen door onze klanten, maar ook door verschillende wijnproffessionals. Zo heeft deze Sauvignon Blanc een houden medaille en 'Best Value' gewonnen tijdens de China Wine & Spirits Awards en de San Francisco International Wine Competition. Ook ontving deze wijn 93 punten (van de 100) van de Wine Orbit. Do we need to say more!?

Kleur, geur en smaak Misty Cove Estate Sauvignon Blanc

Misty Cove Estate Sauvignon Blanc is een typische Sauvignon Blanc zoals je hem verwacht uit Nieuw-Zeeland. Hij heeft een subtiel groene kleur. Als je je neus in het glas steekt, word je direct meegenomen op ontdekkingstocht. Je komt namelijk stuivende geuren van kruisbessen, verse kruiden en meloen tegen.

Na een slok valt een sappige wijn op. Smaken van selderij, kruisbes, vers gras, en tropische vruchten, zoals passievrucht en citrus vechten één voor één om je aandacht. De afdronk is lekker lang; de smaken blijven nog lang in je mond hangen. 

 

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 8,85
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 10,99
6 flessen € 8,85
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De wijnen die Misty Cove produceert zijn karakteristieke en zuivere wijnen die al meerdere keren in de prijzen zijn gevallen. Kijk maar naar deze Misty Cove Sauvignon Blanc. Hij heeft een gouden medaille en 'Best Value' gewonnen tijdens de China Wine & Spirits Awards. Nog een gouden medaille tijdens de San Francisco International Wine Competition en ook nog eens 93 punten gekregen van de Wine Orbit.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: