Fat Baron White Reserva

Portugese wijn | Setubal | Chardonnay, Antão Vaz, Ferñao Pires, Arinto & Verdelho | 2022

Fat Baron White Reserva: een ode aan het terroir van Setubal

Fat Baron White Reserva is een schitterende Portugese witte wijn. Het is de perfecte vertaling van het karakteristieke terroir van Setubal, een Portugees wijngebied aan de kust onder Lissabon. Dit is echt een unieke wijn, zo'n type wijn vind je niet zo snel ergens anders!

Kleur, geur en smaak van Fat Baron White Reserva

Fat Baron White Reserva heeft een mooie heldere citruskleur. Als de kurk van de fles is, dwarrelen de fruitige geuren al snel naar je neus. Je herkent hier iets in van peren, exotisch fruit en bloemen. 

Na een slok word je verrast door een romige en zachte wijn. Je proeft iets van perzik, appel en peer. Ook vanille komt mooi naar voren. Dit is afkomstig van de houtrijping van 3 maanden op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten. De vanilletonen zijn niet té aanwezig, maar wel mooi gebalanceerd. Precies goed eigenlijk.

De afdronk van Fat Baron White Reserva is lekker lang. De smaken blijven nog lang achter op je tong hangen. Een mooi stuk Portugal in je glas waar je zeker niet omheen kan.

Wit: vol en rijk Wit: vol en rijk
Vanaf € 7,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 8,99
6 flessen € 7,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wie is Fat Baron? Fat Baron is een zachtaardig persoon en erg vriendelijk. Hij heeft een geweldig leven en is een kenner van van goede dingen. Hij weet dus echt wel waar hij het over heeft als we het over wijn hebben...

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: