Dominio Imperfetto White Scandal Organic

Dominio Imperfetto White Scandal Organic

Dominio Imperfetto White Scandal Organic: het "schandaal" van Abruzzo

Wat bij een schandaal begon, is uitgegroeid tot een verbazinwekkend succes! Toen deze wijn net geproduceerd was en werd geproefd door verschillende wijnfanaten, werd deze wijn bestempeld als een schandaal. Wel een overheerlijk schandaal, maar dat even terzijde. De wijngemeenschap was in rep en roer. Het was namelijk niet gebruikelijk om de inheemse Pecorino druif te combineren met internationale druiven zoals Sauvignon Blanc en Chardonnay. Maar toen deze blend een groot succes bleek te zijn, konden ze niet meer om deze rebelse wijn heen. Deze fantastische wijn is namelijk gewoon te lekker om te negeren!

Kleur, geur en smaak Dominio Imperfetto White Scandal Organic

Dominio Imperfetto White Scandal Organic is een heerlijke biologische Italiaanse witte wijn. We hebben nog niemand kunnen betrappen die niet genoten heeft van deze white scandal. Zodra je deze witte wijn inschenkt, snap je meteen waarom.

Hij heeft een mooie strogele kleur met groene reflecties. De harmonieuze en explosieve neus kenmerkt zich met tonen van citrus, grapefruit, limoen, witte bloemen en iets van munt. De smaak is subliem. Lekker fris met duidelijk herkenbare tonen van iets van mineralen en citrus. Een publiekslieveling afkomstig van het mooie Abruzzo.

Wit: strak en fruitig Wit: strak en fruitig
Vanaf € 14,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 16,99
3 flessen € 14,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wijnstreek Abruzzo, ook wel Abruzzen, grenst in het oosten aan de Adriatische Zee. Ook al is Abruzzo één van de kleinere wijnstreken, de kwaliteit is er zeker niet minder om. 

Abruzzo staat bekend om haar goede (kwaliteits)wijnen. Je vindt hier vooral rode wijnen, maar ook veel witte en rosé wijnen. Ze hebben elk hun eigen karakter. Eén ding is zeker: met wijnen uit Abruzzo haal je de zon in huis. 

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: