Dom Pérignon Brut Champagne Vintage 2013 in giftbox

Dom Pérignon Brut Champagne Vintage 2013 in giftbox

Champagne Dom Pérignon Vintage 2013 is het neusje van de zalm op Champagne gebied.

De kleur van deze Champagne Dom Pérignon Vintage 2013 heeft een mooie witgouden fonkering. De fijne koolzuurbubbels zijn lekker luchtig en levendig. Als de kurk van de fles is, ruik je een heerlijke, complexe geur. Je vindt er tonen in van witte bloemen, limoen, perzik en abrikoos. Als je wat langer ruikt, ruik je ook iets van amandelen,  hazelnoot, vuursteen en nat krijt.

In de mond is deze Champagne puur, krachtig, maar ook warm. De afdronk is lekker lang en aromatisch met aroma's. Er is een mooie balans tussen geur en smaak. Deze Dom Perignon Vintage 2013 is een machtig mooie champagne voor de echte liefhebber. Verpakt in een stijlvolle, chique giftbox, dus ook ideaal om als geschenk te geven!

Bubbels: droog Bubbels: droog
Vanaf € 219,95
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 244,95
3 flessen € 219,95
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Dom Pérignon is een van de meest bekende luxe vintage Champagnes ter wereld. Deze Champagne is dan ook van uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt alleen gemaakt in de allerbeste oogstjaren.

Dom Perignon Champagne wordt uitsluitend van de allerbeste crus samengesteld waarbij alleen de allerbeste druiven gebruikt worden. De verhouding van de druiven in Dom Pérignon Champagne is ongeveer 50% Pinot Noir en 50% Chardonnay. Elke vintage heeft zijn eigen karakter, afhankelijk van de specifieke condities in dat oogstjaar. Dom Perignon Champagne is absoluut het neusje van de zalm op Champagne gebied!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: