Château de Montgueret Saumur Brut

Mousserende wijn | Layon | Cabernet Franc, Chardonnay, Chenin Blanc, Grolleau Gris
Vanaf € 13,95

Availability: Op voorraad, vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis!

€ 14,95
  • Vanaf per fles
  • 1 fles€ 14,95
  • 6 flessen€ 13,95
Château de Montgueret Saumur Brut
Mousserende wijn | Layon | Cabernet Franc, Chardonnay, Chenin Blanc, Grolleau Gris

Château de Montgueret Saumur Brut heeft de kleur van bleke stro met fijne en blijvende bubbels. In de neus: zeer fijn en heerlijke aroma's vol nuances. In het begin geurt deze wijn naar bloemen en later naar "brioche". In de mond: zeer complex, fijn en goed gebalanceerd. Heerlijke bubbels om de kleine en grote momenten in het leven te vieren!

Château de Montgueret Saumur Brut is een mousserende wijn met het label: Terra Vitis. Terra Vitis wijnen zijn duurzame kwaliteitswijnen met een groot respect voor mens, natuur en milieu. Vanuit hun passie onderwerpen Terra Vitis wijnboeren in Frankrijk hun wijnen aan een streng ecologisch concept. Vanaf de stok tot aan de botteling. Fermentatie van de basis wijn van Château de Montgueret Saumur Brut vindt bij gecontroleerde temperaturen plaats. De tweede fermentatie vindt plaats in flessen gedurende 18 maanden.

Kleur en type Mousserende wijn
Land Frankrijk
Streek Layon
Druivensoort Cabernet Franc, Chardonnay, Chenin Blanc, Grolleau Gris
Serveertip Château de Montgueret Saumur Brut is zeer geschikt als aperitief of om mee te proosten op feestelijke gelegenheden. Heerlijk bij een zomers buffet, maar ook zeer geschikt als begeleider van een dessert. Probeer Château de Montgueret Saumur Brut eens bij foie gras, u zult verrast zijn!
wijnhuis Château de Montgueret
Afsluiting Kurk
Bewaaradvies Nu op dronk
Alcoholpercentage 11,5%
Inhoud fles 0,75l

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Waardering

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: