Bottega Prosecco Gold, Rosé & Moscato Piccolo giftset (4 flesjes van 0,2L)

Bottega Prosecco Gold, Rosé & Moscato Piccolo giftset (4 flesjes van 0,2L)

Biologische wijn | Mousserende wijn | Italiaanse wijn | Veneto | Glera / Pinot Nero / Moscato

Deze Bottega Prosecco Gold, Rosé & Moscato Piccolo giftset bestaat uit twee flessen Bottega Prosecco Gold, een fles Bottega Prosecco Rosé Gold en een fles Bottega Moscato 'il Vino del Amore, allemaal in Piccolo (20cl.). Leuk voor onder de kerstboom of gewoon om op tafel te zetten. Natuurlijk ook super leuk om het nieuwe jaar mee in te luiden.

Bottega Prosecco Gold heeft een prachtige gouden kleur en de fijne belletjes die door het glas dansen. De geur is heerlijk fris met veel indrukken van appel, limoen, grapefruit maar ook hinten van amandel en munt. De fijne bubbels en de smaak van rijpe appel, peer en exotisch fruit geven een heerlijk mondgevoel.

Bottega Rosé Gold is een heerlijke mousserende rosé. Bij het openen van de fles raken je zintuigen meteen geprikkeld door de heerlijke geuren van zachte perziken en bloemen. De smaak van vanille, rode bessen en wilde aardbeien maken deze Bottega Rose Gold helemaal af!

Bottega Moscato 'il Vino del Amore is strogeel van kleur met een lichtroze tint. In de neus vind je tonen van bloemen, fruit en muskaat druiven. De delicate zoete smaak met iets van rozen maken deze mousserende wijn helemaal compleet. De fijne en aanhoudende bubbels zijn de kers op de taart!

Bubbels: droog Bubbels: droog
€ 23,99
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Deze Bottega Prosecco Gold, Rosé & Moscato Piccolo giftset bestaat uit twee flessen Bottega Prosecco Gold, een fles Bottega Prosecco Rosé Gold en een fles Bottega Moscato 'il Vino del Amore, allemaal in Piccolo (20cl.). Leuk voor onder de kerstboom of gewoon om op tafel te zetten. Natuurlijk ook super leuk om het nieuwe jaar mee in te luiden.

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: