Bottega Prosecco Gold Magnum (1,5l)

Bottega Prosecco Gold Magnum (1,5l)

Bottega Prosecco Gold Magnum is niet alleen een juweeltje om te zien, maar ook een feest om te drinken! In het glas zie je de prachtige gouden kleur en de fijne belletjes die door het glas dansen. De geur is heerlijk fris met veel indrukken van appel, limoen, grapefruit maar ook hinten van amandel en munt. De fijne bubbels en de smaak van rijpe appel, peer en exotisch fruit geven een heerlijk mondgevoel.

Deze Bottge Prosecco Gold Magnum is gebotteld in een prestigieuze gouden fles van 1,5 liter met een chique en feestelijke  uitstraling. Hiermee laat het tophuis Bottega een stukje extra vakwerk zien. Ook biedt het bescherming tegen het licht, waardoor de aroma's en frisheid van de prosecco worden behouden. 

Bubbels: droog Bubbels: droog
€ 44,90
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

De prachtige gouden fles maakt deze Bottega Prosecco Gold Magnum super geschikt als cadeau, maar zeker ook een aanrader om jezelf mee te verwennen. Lekker als aperitief en perfect om mee te proosten op een bijzonder moment! Ook verkrijgbaar in Piccolo (0,2L), Bouteille (0,75L) en Jéroboam (3L).

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: