Betaalmogelijkheden

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden voor zowel klanten in Nederland als België.

Voor bestellingen in Nederland:

- iDEAL: met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Klik hier voor meer informatie over iDEAL.

- Creditcard: bij Abels Wijnen kunt u ook wijn bestellen en betalen via Creditcard. Wij accepteren betalingen via Mastercard of Visa. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

- Paypal: PayPal is een online betalingssysteem dat u toelaat sneller, makkelijker en vooral veiliger online te betalen. Paypal is een systeem waarmee iedereen die een e-mailadres heeft, veilig online betalingen met een creditcard kan verzenden en ontvangen. Betalen is makkelijk. U hoeft er niet eens bank- of creditcardgegevens voor in te voeren. Objecten die u op Abels Wijnen koopt en met PayPal betaalt, komen bovendien in aanmerking voor de kopersbescherming van PayPal als u het object niet ontvangt.

Hoe werkt PayPal?

  • - Bij uw aanmelding bij Paypal kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • - Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • - Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
  • - Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

Klik hier voor meer informatie over PayPal.

- Overboeking via bank: als u voor deze betaaloptie kiest krijgt u na het plaatsen van uw bestelling per mail een factuur van Abels Wijnen met daarin de betalingsgegevens. Zodra het bedrag op onze rekening staat verzenden wij uw bestelling. 

- Betaal na ontvangst: MultiFactor voert voor Abels Wijnen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Als u voor de eerste keer betaalt via Multifactor kunt u voor een maximaal bedrag van €150,- gebruik maken van deze betaaloptie. Nadat u de eerste bestelling heeft voldaan kunt u daarna een bestelling plaatsen met een maximaal bestelbedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar betalingsvoorwaarden. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

- Webshop Giftcard: Webshop Giftcard is een generieke cadeaubon die online te bestellen en te besteden is bij meerdere aangesloten webshops. Een ideaal cadeau voor online shoppers! Abels Wijnen is acceptant van de Webshop Giftcard. U kunt uw Webshop Giftcard dus hier verzilveren!

Hoe werkt Webshop Giftcard?

Vink in onze internetkassa bij betaalwijze "Webshop Giftcard" aan. Let op: het veld "couponcode" in onze internetkassa is niet de plaats waar u de Webshop Giftcardcode in moet voeren. Als u alle overige velden correct heeft ingevoerd klikt u op "Plaats uw bestelling".  U komt dan in het veld van onze payment provider Multisafepay. Hier wordt gevraagd om het kaartnummer en de pincode (deze vindt u onder de kraslaag) van de Webshop Giftcard in te vullen. Klik vervolgens op de button "Giftcard toepassen". Als de waarde van de Webshop Giftcard hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de Webshop Giftcard afgeschreven. De restwaarde van de Webshop Giftcard blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de Webshop Giftcard lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u het restant betalen via iDeal.

- Wijncadeau-de complete wijnkaart: Wij zijn ook acceptant van Wijncadeau-de complete wijnkaart. 

 Hoe werkt Wijncadeau-de complete wijnkaart?

Vink in onze internetkassa bij betaalwijze "Wijncadeau-de complete wijnkaart" aan. Let op: het veld "couponcode" in onze internetkassa is niet de plaats waar u de Wijncadeaukaart code in moet voeren. Als u alle overige velden correct heeft ingevoerd klikt u op "Plaats uw bestelling".  U komt dan in het veld van onze payment provider Multisafepay. Hier wordt gevraagd om het kaartnummer en de veiligheidscode (deze vindt u onder de kraslaag) van de Wijncadeaukaart in te vullen. Klik vervolgens op de button "Wijncadeaukaart toepassen". Als de waarde van de Wijncadeaukaart hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de Wijncadeaukaart afgeschreven. De restwaarde van de Wijncadeaukaart blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de Wijncadeaukaart lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u het restant betalen via iDeal.

VVV Giftcard: Wij zijn ook acceptant van de VVV Giftcard. 

 Hoe werkt de VVV Giftcard?

Vink in onze internetkassa bij betaalwijze "VVV Giftcard" aan. Let op: het veld "couponcode" in onze internetkassa is niet de plaats waar u de VVV Giftcard code in moet voeren. Als u alle overige velden correct heeft ingevoerd klikt u op "Plaats uw bestelling".  U komt dan in het veld van onze payment provider Multisafepay. Hier wordt gevraagd om het kaartnummer en de verificatiecode van de VVV Giftcard in te vullen. Klik vervolgens op de button "VVV Giftcard toepassen". Als de waarde van de VVV Giftcard hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de VVV Giftcard afgeschreven. De restwaarde van de VVV Giftcard blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de VVV Giftcard lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u het restant betalen via iDeal.


Voor bestellingen in België:

- Mister Cash: Mister Cash is de meest gebruikte online betalingsmethode in België, vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.

- Paypal: zie informatie hierboven.

- Creditcard: zie informatie hierboven.