Betaalmogelijkheden

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden voor onze klanten. Ook voor onze klanten uit onder andere Duitsland en België is betalen eenvoudig. Hieronder leest u daar meer over.

Voor bestellingen in Nederland

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq, Moneyou of Handelsbanken dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Klik hier voor meer informatie over iDEAL.


Creditcard

Bij Abels Wijnen kun je ook wijn bestellen en betalen met een Creditcard. Wij accepteren betalingen via Mastercard of Visa. Jouw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.


PayPal

PayPal is een online betalingssysteem dat je toelaat sneller, makkelijker en vooral veiliger online te betalen. Paypal is een systeem, waarmee iedereen die een e-mailadres heeft, veilig online betalingen met een creditcard kan verzenden en ontvangen. Betalen is makkelijk. Je hoeft er geen bank- of creditcardgegevens voor in te voeren. Producten die je op Abels Wijnen koopt en met PayPal betaalt, komen bovendien in aanmerking voor de kopersbescherming van PayPal als je je producten niet ontvangt.

Hoe werkt PayPal?

  • Bij jouw aanmelding bij Paypal kun je de gegevens van jouw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • Jouw bankrekening of creditcard wordt aan jouw PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoef je slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
  • Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of creditcard.

Klik hier voor meer informatie over PayPal.


Overboeking via bank

Als je voor deze betaaloptie kiest, krijg je na het plaatsen van je bestelling per mail een factuur van Abels Wijnen met daarin de betalingsgegevens. Zodra het bedrag op onze rekening staat, verzenden wij de bestelling. 


Betaal na ontvangst

MultiFactor voert voor Abels Wijnen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Als je voor de eerste keer betaalt via Multifactor kun je voor een maximaal bedrag van €175,- gebruik maken van deze betaaloptie. Nadat je de eerste bestelling hebt voldaan, kun je daarna een bestelling plaatsen met een maximaal bestelbedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen, voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid, zoals omschreven in haar betalingsvoorwaarden. Mocht je verzoek tot achteraf betalen onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Webshop Giftcard

Webshop Giftcard is een generieke cadeaubon die online te bestellen en te besteden is bij meerdere aangesloten webshops. Een ideaal cadeau voor online shoppers! Abels Wijnen is acceptant van de Webshop Giftcard. Je kunt jouw Webshop Giftcard dus hier verzilveren!

Hoe werkt Webshop Giftcard?

Vink in onze internetkassa bij betaalwijze "Webshop Giftcard" aan. Let op: het veld "couponcode" in onze internetkassa is niet de plaats waar je de Webshop Giftcardcode in moet voeren. Als je alle overige velden correct hebt ingevoerd, klik je op "Plaats uw bestelling".  Je komt dan in het veld van onze payment provider Multisafepay. Hier wordt gevraagd om het kaartnummer en de pincode (deze vind je onder de kraslaag) van de Webshop Giftcard in te vullen. Klik vervolgens op de button "Giftcard toepassen". Als de waarde van de Webshop Giftcard hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de Webshop Giftcard afgeschreven. De restwaarde van de Webshop Giftcard blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de Webshop Giftcard lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kun je het restant betalen via iDeal, creditcard, PayPal en via een overboeking. Het is ook mogelijk om met meerdere kaarten te betalen. U kunt dan in het zelfde veld, zoals net beschreven, het kaartnummer en de pincode van de nieuwe kaart invullen. Als u vervolgens op "Giftcard toepassen" klikt, wordt het bedrag van de volgende kaart verrekend.


Wijncadeau-de complete wijnkaart 

Wij zijn ook acceptant van Wijncadeau-de complete wijnkaart. 

Hoe werkt Wijncadeau-de complete wijnkaart?

Vink in onze internetkassa bij betaalwijze "Wijncadeau-de complete wijnkaart" aan. Let op: het veld "couponcode" in onze internetkassa is niet de plaats waar je de Wijncadeaukaart code in moet voeren. Als je alle overige velden correct hebt ingevoerd, klik je op "Plaats uw bestelling". Je komt dan in het veld van onze payment provider Multisafepay. Hier wordt gevraagd om het kaartnummer en de veiligheidscode (deze vindt u onder de kraslaag) van de Wijncadeaukaart in te vullen. Klik vervolgens op de button "Wijncadeaukaart toepassen". Als de waarde van de Wijncadeaukaart hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de Wijncadeaukaart afgeschreven. De restwaarde van de Wijncadeaukaart blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de Wijncadeaukaart lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kun je het restant betalen via iDeal, creditcard, PayPal en via een overboeking. Het is ook mogelijk om met meerdere kaarten te betalen. U kunt dan in het zelfde veld, zoals net beschreven, het kaartnummer en de veiligheidscode van de nieuwe kaart invullen. Als u vervolgens op "Wijncadeaukaart toepassen" klikt, wordt het bedrag van de volgende kaart verrekend.


VVV Giftcard 

Wij zijn ook acceptant van de VVV Giftcard. 

Hoe werkt de VVV Giftcard?

Vink in onze internetkassa bij betaalwijze "VVV Giftcard" aan. Let op: het veld "couponcode" in onze internetkassa is niet de plaats waar u de VVV Giftcard code in moet voeren. Als u alle overige velden correct heeft ingevoerd klikt u op "Plaats uw bestelling".  U komt dan in het veld van onze payment provider Multisafepay. Hier wordt gevraagd om het kaartnummer en de verificatiecode van de VVV Giftcard in te vullen. Klik vervolgens op de button "VVV Giftcard toepassen". Als de waarde van de VVV Giftcard hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de VVV Giftcard afgeschreven. De restwaarde van de VVV Giftcard blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de VVV Giftcard lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u het restant betalen via iDeal, creditcard, PayPal en via een overboeking. Het is ook mogelijk om met meerdere kaarten te betalen. U kunt dan in het zelfde veld, zoals net beschreven, het kaartnummer en de vertificatiecode van de VVV card invullen. Als u vervolgens op "Wijncadeaukaart toepassen" klikt, wordt het bedrag van de volgende kaart verrekend.


Voor bestellingen in België

Vanuit België kan er net als in Nederland betaald worden met iDEAL, Creditcard, PayPal, via een overboeking, met de Webshopgiftcard, wijncadeau-de complete wijnkaart en VVV-card. Meer informatie over deze betaalmethoden, vind je hierboven. Verder kan er nog betaald worden via Bancontact/ Mistercash.


Bancontact / Mister Cash

Mister Cash is de meest gebruikte online betalingsmethode in België, vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.


Voor bestellingen in Duitsland

Vanuit Duitsland kan er net als in Nederland betaald worden met iDEAL, Creditcard, PayPal, via een overboeking, met de Webshopgiftcard, wijncadeau-de complete wijnkaart en VVV-card. Meer informatie over deze betaalmethoden, vind je hierboven.