Villa Degli Olmi

Op zoek naar een lekkere wijn van Villa Degli Olmi? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Villa Degli Olmi. Elke wijn van Villa Degli Olmi uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Villa Degli Olmi

5 Items

Aflopend sorteren

5 Items

Aflopend sorteren

Online wijnen van Villa Degli Olmi kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijnen van Villa Degli Olmi zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Villa Degli Olmi!

Informatie over Villa Degli Olmi

Villa degli Olmi is gelegen in het hart van de regio Veneto, aan de voet van de Berici Hills. Al vier generaties lang worden hier de heerlijkste wijnen geproduceerd waarbij kwaliteit van de wijn altijd voorop staat. De naam Villa Degli Olmi is afgeleid van een villa op het Creazzo landgoed dat eigendom is van de familie. Na een herstructurering, werd de receptie van Golf Club Vicenza dat op hetzelfde landgoed gelegen is, geïntegreerd met het wijnbedrijf.

De aandacht en zorg die de familie altijd heeft gehad voor het maken van wijn is zeer succesvol gebleken bij wijnliefhebbers uit zowel Italië als andere landen in de wereld. Daarnaast hebben zij met het ontwerp van de stoere "bolflesjes" een unieke uitstraling weten te creëren die keer op keer verrast. Vele wijnen van dit wijnhuis zijn dan ook niet voor niets, internationaal met verschillende awards bekroond! De wijnen van dit wijnhuis hebben zo'n goede en constante kwaliteit dat zij niet voor niets tot onze best verkochte wijnen behoren.

Online wijnen van Villa Degli Olmi kopen

Koop uw wijnen van Villa Degli Olmi online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!