Taittinger

Op zoek naar een lekkere champagne van Taittinger? Op deze pagina vind je ons assortiment champagnes van Taittinger. Elke champagne van Taittinger uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Taittinger
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Online champagne van Taittinger kopen bij Abels Wijnen. U kunt champagne van Taittinger zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos champagne? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment champagnes van Taittinger!

Informatie over Taittinger

Taittinger behoort tot één van de grootste internationale merken van de Champagnestreek. De wijnen worden in meer dan 130 landen verkocht. Taittinger krijgt al jaren internationale erkenning door hun constante kwaliteit, finesse en elegantie. Dit heeft hij vooral te danken aan de exclusieve Het champagnehuis is het enige familiebedrijf in de Champagne van dit formaat.

In 1734 heeft Jackques Fourneaux het huis opgericht. Hiermee is hij één van de oudste handelshuizen in de Champagne. In 1932 heeft Pierre Taittinger het huis overgenomen. Hij heeft de naam Taittinger ingevoerd. Door zich innovatief en gefocust op te stellen, heeft hij veel bekendheid gewonnen. In 2005 heeft Taittinger het huis verkocht aan een investeringsmaatschappij. Al snel kwam de familie erachter dat de waarde en kwaliteit van de Champagne niet gegarandeerd konden worden. Hierom heeft de familie het champagnehuis in 2006 teruggekocht. Op dit moment werkt de familie met een jong team onder leiding van zeer ervaren mensen. Ze zetten zich volledig in om de kwaliteit en familiewaarden te delen. Taittinger bezit 289 hectare aan wijngaarden gelegen in en om Reims. Ze leveren ongeveer de helft van de jaarlijkse behoefte aan wijn. Hierdoor is het bedrijf minder afhankelijk van de fluctuerende prijzen op de druivenmarkt. De overige druiven worden op contractbasis gekocht van voeren met veel Chardonnay druiven uit de Côtes des Blancs. Experts selecteren de wijnen voor verschillende assemblages van Taittinger. Hier worden zeer hoge eisen aan gesteld.

Online champagne van Taittinger kopen

Koop uw champagnes van Taittinger online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw champagne bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online champagne kopen!