Finca Museum

Op zoek naar een lekkere wijn van Finca Museum? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Finca Museum. Elke wijn van Finca Museum uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Finca Museum
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Online wijn van Finca Museum kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijn van Finca Museum zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Finca Museum!

Informatie over Finca Museum

Finca Museum is in 1997 opgericht door Baron de Ley, een wijnproducent uit Rioja. Hij was opzoek naar nieuwe wijngaarden en besloot in Cigales wijn te maken. Snel bleek dat de Tinta del Pais uit Cigales geschikt was voor rode wijn. Zijn besluit stond vast en Finca Museum was geboren.

De wijngaarden van Finca Museum liggen in de Ribera del Pisuerga-zone en zijn op ongeveer 750 meter hoogte aangeplant. De verschillen in temperatuur tussen dag en nacht zijn groot. Hoewel dit riskant kan zijn, biedt het ook mogelijkheden voor het verhogen van de kwaliteit van de druiven. De warmte van overdag wordt vastgehouden in de toplaag van de zand- en kalkrijke kleibodem. Tijdens de koude nachten wordt deze warmte afgegeven aan de druiven. Op die manier verloopt het groeiproces gelijkmatig.

Online wijn van Finca Museum kopen
Koop uw wijnen van Finca Museum online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!