3 Passo

Op zoek naar een lekkere wijn van 3 Passo? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van 3 Passo. Elke wijn van 3 Passo uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

3 Passo

2 Items

Aflopend sorteren
 1. 3 Passo Rosso Biologico 3 Passo Rosso Biologico 3 Passo Rosso Biologico

  3 Passo Rosso Biologico

  Zwoele Italiaanse rode wijn. Smaakvol, verlangt direct naar meer. Biologische prijswinnaar. ..Lees meer

  Vanaf € 8,80
 2. 3 passo Bianco biologico 3 passo Bianco biologico 3 passo Bianco biologico

  3 Passo Bianco Biologico

  Een echte genietwijn is deze Italiaanse witte wijn! Mooi vol en zacht. Kreeg 96 punten van Luca Maroni! ..Lees meer

  Vanaf € 8,80

2 Items

Aflopend sorteren

Informatie over 3 Passo

3 Passo wijnen zijn afkomstig van het familiebedrijf Cielo e Terra. Dit wijnhuis is in 1908 opgericht door de familie Cielo en bevindt zich in de Valle del Chiampo. Het wijnhuis was vanaf het begin al een groot succes. Op dit moment wordt het wijnhuis door de vierde generatie van de familie Cielo bestuurd. Zij zetten de traditie van hun overgrootouder voort. Tegenwoordig wordt het wijnhuis versterkt door een vereniging van meer dan 2000 wijnproducenten. Deze wijnen zijn trouwens biologisch gecertificeerd! Wij hebben de volgende 3 Passo wijnen in ons assortiment:
- 3 passo Bianco biologico
- 3 Passo Rosso Biologico

Online wijn van 3 Passo kopen

Koop jouw wijn van 3 Passo online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt jouw wijn bij je thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!