Canaiolo Nero

Op zoek naar een lekkere wijn van de Canaiolo Nero? Op deze pagina vind je ons assortiment Canaiolo Nero wijn. Elke Canaiolo Nero wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Canaiolo Nero

1 Item

Aflopend sorteren

1 Item

Aflopend sorteren

Online Canaiolo Nero wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Canaiolo Nero wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Canaiolo Nero uit Toscane? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Canaiolo Nero wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Canaiolo Nero wijnen

Kenmerken van Canaiolo Nero

Canaiolo Nero is een blauwe druivenras die voornamelijk voorkomt in de Toscane. Vooral tussen de 14e en 1700 was de Canaiolo Nero populairder dan de Sangiovese. Tegenwoordig is de druif minder populair. De Canaiolo Nero wordt op dit moment vaker gebruikt in blends, vooral met de Sangiovese.

De smaak van Canaiolo Nero wijnen

De Canaiolo Nero is een druif met veel sappigheid en zwoelheid. Als de druif wordt gebruikt in een blend met de Sangiovese, rond de Canaiolo Nero de tannines en zuren van de Sangiovese mooi af.

Online Canaiolo Nero wijn kopen

Bestel uw Canaiolo Nero wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!