Vive la Vie! Pinot Noir Rosé Alcohol Free

Vanaf € 5,75

Availability: Op voorraad, vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis!

€ 5,95
  • Vanaf per fles
  • 1 fles€ 5,95
  • 6 flessen€ 5,75
Vive la Vie! Pinot Noir Rosé Alcohol Free

Vive la Vie! Pinot Noir Rosé Alcohol Free is een lekkere lichte, heldere rosé wijn. Je geniet van geuren van rood fruit, iets van kruiden en heerlijke bloemige tonen. De smaak is erg aangenaam, lekker rond en soepel.

Leve het leven met deze Vive la Vie! Pinot Noir Rosé Alcohol Free! Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Bij ons is het meer: een dag geen wijntje, is een dag niet geleefd. En weet je? In een goede wijn hoeft niet altijd alcohol te zitten. Van deze alcoholvrije wijn geniet je net zo veel als een 'normaal' wijntje. Deze alcoholvrije wijn wordt volgens het normale wijnmaak proces gemaakt. Echter, de alcohol wordt met een vacuümtechniek uit de wijn gehaald. Onder een lage temperatuur wordt de wijn gedistilleerd. Zo verdampt de alcohol in vier fasen. Deze is erg effectief en is in enkele minuten gebeurd. Het systeem dat hiervoor gebruikt wordt, is computergestuurd en zorgt voor een optimale en juiste hoeveelheid van alcohol. Een alcoholvrije wijn mag maximaal uit 0.5% alcohol bestaan. Vive la Vie! Merlot Alcohol Free bevat minder dan 0.5% alcohol.

Kleur en type Rosé: elegant en fruitig
Land Frankrijk
Druivensoort Pinot Noir
Serveertip Vive la Vie! Pinot Noir Rosé Alcohol Free is heerlijk bij koud vlees, ham en salades. Uiteraard ook lekker om zo van te genieten.
Afsluiting Schroefdop
Alcoholpercentage 0,1%
Inhoud fles 0,75l

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Waardering