La Baume la Grande Olivette Cabernet Syrah Alcohol Free

La Baume la Grande Olivette Cabernet Syrah Alcohol Free

La Baume la Grande Olivette Cabernet Syrah Alcohol Free is een Franse rode wijn. Wat deze wijn zo bijzonder maakt, is dat hij alcoholvrij is, maar je dat nauwelijks merkt. Het bekende wijnhuis Domaine de la Baume staat bekend om haar prachtige wijnen. Zij hebben nu dus ook een alcoholvrije variant op de markt gebracht van hoge kwaliteit!

Deze rode wijn heeft een intense robijnrode kleur. Je wordt al nieuwsgierig vanaf het eerste moment. Als je aan het glas ruikt, vallen de rijke geuren van rood fruit, zwarte bessen en iets van kruiden meteen op. Hoe zou de wijn dan smaken? Hij is zacht in de mond. Mooi elegant met smaakvolle aroma's. Wat dacht je van smaken van zwarte bessen en zachte specerijen? Lekker sappig in de mond met een lange afdronk.

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
Vanaf € 5,99
Dit product is direct leverbaar
i
Van Per fles
1 fles € 6,99
6 flessen € 5,99
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Ben je zwanger, gebruik je medicijnen, ben je op dieet of ben je de BOB? Of wil je om wat voor reden dan ook geen alcohol drinken? Deze alcoholvrije La Baume La Grande Olivette Cabernet Syrah Alcohol Free is dan echt een aanrader. Nog een voordeeltje: alcoholvrije wijn bevat zo'n 66% minder calorieën dan wijn met alcohol!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: