Vive la Vie! Chardonnay Alcohol Free

Vanaf € 5,75

Availability: Op voorraad, vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis!

€ 5,95
  • Vanaf per fles
  • 1 fles€ 5,95
  • 6 flessen€ 5,75
Vive la Vie! Chardonnay Alcohol Free

Vive la Vie! Chardonnay Alcohol Free heeft een prachtige goudgele kleur met heldere schitteringen. Zodra de kurk van de fles is, ruik je direct iets van acacia, amandel, boter en vanille. De smaak is lekker soepel, maar zeker ook vol. Je proeft iets van hout in de afdronk.

Leve het leven met deze Vive la Vie! Chardonnay Alcohol Free! Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Bij ons is het meer: een dag geen wijntje, is een dag niet geleefd. En weet je? In een goede wijn hoeft niet altijd alcohol te zitten. Van deze alcoholvrije wijn geniet je net zo veel als een 'normaal' wijntje. Deze alcoholvrije wijn wordt volgens het normale wijnmaak proces gemaakt. Echter, de alcohol wordt met een vacuümtechniek uit de wijn gehaald. Onder een lage temperatuur wordt de wijn gedistilleerd. Zo verdampt de alcohol in vier fasen. Deze is erg effectief en is in enkele minuten gebeurd. Het systeem dat hiervoor gebruikt wordt, is computergestuurd en zorgt voor een optimale en juiste hoeveelheid van alcohol. Een alcoholvrije wijn mag maximaal uit 0.5% alcohol bestaan. Vive la Vie! Chardonnay Alcohol Free bevat minder dan 0.5% alcohol.

Kleur en type Wit: vol en rijk
Land Frankrijk
Druivensoort Chardonnay
Serveertip Vive la Vie! Chardonnay Alcohol Free is heerlijk als aperitief. Ook lekker bij schaal- en schelpdieren, gegrilde vis en Aziatische gerechten.
Afsluiting Schroefdop
Alcoholpercentage 0,1%
Inhoud fles 0,75l

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Waardering