"Grüner

Grüner Veltliner

Online Grüner Veltliner kopen? Bij Abels Wijnen kunt u de lekkerste Grüner Veltliner zowel per fles als per doos bestellen. Uw Grüner Veltliner wordt netjes bij u thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Online Grüner Veltliner kopen is dus makkelijk en voordelig. Bekijk snel ons assortiment Grüner Veltliner wijnen!

Info over de Grüner Veltliner

De Grüner Veltliner en Oostenrijk zijn onlosmakend aan elkaar verbonden. Ongeveer 32% van de wijngaarden bevat deze witte druif. De Grüner Veltliner komt het meeste voor ten noorden van Wenen, in Niederösterreich. De Grüner Veltliner met peperaroma komen uit Weinviertel. De wat krachtigere soorten met minerale aroma’s komen uit Wachau.

Eigenschap van de Grüner Veltliner

Een eigenschap van de Grüner Veltliner is dat hij laat rijp. Hij heeft een warmte herfst nodig om zich volledig te ontwikkelen. Veel druiven die lang moeten rijpen, verliezen zijn zuren. De Grüner Veltliner is hier uniek in, bij deze druif is dat niet het geval. Een goede Grüner Veltliner is rijp, suikervrij en met zachte zuren.

Smaak van de Grüner Veltliner

De Grüner Veltliner zijn vaak droog, maar toch verfrissend. Veel wijnen hebben aroma’s van wit fruit. Andere hebben tinten van exotische vruchten. De wijn is verfrissend, maar heeft tegelijkertijd zachte zuren: perfect in balans.

Grüner Veltliner wijn online bestellen

Bestel Grüner Veltliner wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw Grüner Veltliner wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!!

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)