Domaine de la Baume Les Vignes d'Héloïse Pinot Noir Rosé

Domaine de la Baume Les Vignes d'Héloïse Pinot Noir Rosé

Domaine de la Baume les Vignes d'Héloïse Pinot Noir Rosé is weer zo'n pareltje van het meest befaamde wijnhuis uit de Languedoc: Domaine de la Baume. Wat een fantastische rosé wijn! Deze wijn kan zich moeiteloos meten met de exclusieve roséwijnen uit de Provence, maar dan voor een veel gunstigere prijs!

Hij heeft een mooie lichte, zalmroze kleur. Nadat je de wijn hebt ingeschonken, komen elegante geuren van rood fruit, citrus en perzik vrij. Als je een slok hebt genomen, ben je meteen verkocht! Hij heeft een vol bouquet van frambozen en bramen en is rond en fruitig van smaak. De heerlijke zachte tannines zijn de kers op de taart. Een echte aanraders voor de liefhebbers van rosé!

Rose: fruitig en kruidig Rose: fruitig en kruidig
€ 9,25 € 6,99
Helaas, dit artikel is uitverkocht. Scroll op deze pagina naar beneden voor goede alternatieven!
i
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Kenmerken
Meer informatie
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Ik vind het altijd leuk om de krenten uit de pap te vissen, om de lekkerste wijnen te zoeken, voor de meest gunstige prijzen! Dat is niet altijd makkelijk en soms een uitdaging. Met deze Domaine de la Baume les Vignes d'Héloïse Pinot Noir Rosé is dat zeker gelukt! Wow, wat een fantastisch glas wijn met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: