Vicente Gandia

Vicente Gandia

Online wijn kopen van wijnhuis Vicente Gandia bij Abels Wijnen? U kunt wijn van wijnhuis Vicente Gandia zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van wijnhuis Vicente Gandia!

Geschiedenis Vicente Gandia

In 1885 richtte Vicente Gandia het Spaanse wijnhuis Bodegas Vicente Gandia op. De onderneming hield zich bezig met handel van wijn in vaten op de Europese markt. In de jaren zestig werd de derde generatie van de familie wat scepter. Zij zagen nieuwe mogelijkheden voor de verkoop van wijn, maar dan in flessen. In Valencia was de familie Gandia de eerste die dit aanbood. Door de fles kwam de kwaliteit van de wijn ten goede. Andere Bodega’s volgden..

Meer over Vicente Gandia

Vicente Gandía komt oorspronkelijk uit Valencia, maar is tegenwoordig ook actief in het noordwesten van Spanje. In Ras Baixas maken zij van de Albarino druif wijnen die tot de beste van Spanje behoren. De filosofie van Vicente Gandia is nog altijd: ‘’wijnen maken die jaar na jaar betrouwbaar van kwaliteit zijn, toegankelijk en goed doordrinkbaar, altijd met een uitzonderlijk prijs-kwaliteitverhouding.’’

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)