Primitivo

Op zoek naar een lekkere wijn van de Primitivo? Op deze pagina vind je ons assortiment Primitivo wijn. Elke Primitivo wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Primitivo

Items 17-20 van 20

Pagina
2 / 2
Aflopend sorteren
  1. Idi di Marzo Passionale Cuvée Privata Idi di Marzo Passionale Cuvée Privata

    Idi di Marzo Passionale Cuvée Privata

    Een krachtige én prachtige Italiaanse rode wijn met diepgang. Heeft houtrijping gehad en is een echte bewaarwijn! ..Lees meer

    Vanaf € 24,95
  2. Varvaglione Collezione Privata Primitivo di Manduria DOC Old Vines

    Varvaglione Collezione Privata Primitivo di Manduria DOC Old Vines

    Deze krachtige, maar zachte rode Italiaanse wijn is de top van Varvaglione. Gemaakt van druivenstokken van meer dan 50 jaar oud. ..Lees meer

    Vanaf € 26,95
  3. Varvaglione 1921 Primitivo di Manduria Riserva DOC

    Varvaglione 1921 Primitivo di Manduria Riserva DOC

    Een krachtige rode Italiaanse wijn met rijp rood fruit en wat houttonen in de smaak. 1921: een eerbetoon aan de familie en het wijnhuis! ..Lees meer

    Vanaf € 36,95
  4. Proefpakket Primitivo (6 flessen)

    Proefpakket Primitivo (6 flessen)

    Ontdek de overheerlijke wijnen van de Primitivo! Zes pronkstukken in één pakket... ..Lees meer

    € 68,90 € 64,95

Items 17-20 van 20

Pagina
2 / 2
Aflopend sorteren

Online Primitivo wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Primitivo wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Primitivo uit Puglia? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Primitivo wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Primitivo

Kenmerken van Primitivo

Primitivo is een blauwe druif die goed tegen droogte en hitte kan. De druif komt voornamelijk voor in Italië, Puglia. Zijn ‘kloon’ komt ook in Californië voor. Hier staat de druif bekend als Zinfandel. Deze druif heeft een soortgelijk karakter als de Primitivo. De Primitivo is een goed rijpende druif.

De smaak van Primitivo

De Primitivo druif heeft een zeer uitgesproken karakter. De wijnen zijn vaak verleidelijk, karaktervol, elegant en soepel. Primitivo wijnen hebben tinten van rijp fruit, specerijen, chocolade en een fris bittertje.

Online Primitivo wijn kopen

Bestel uw Primitivo wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!